Uslovi Korišćenja

Kada primimo vašu porudžbinu, ne možete vršiti promene ili otkazivanja.
Molimo vas da proverite Vašu korpu pre nego što potvrdite porudžbinu kako bi izbegli neprijatne situacije.
 
SIGURNOST KREDITNE/PLATNE KARTICE:

Zaštita sigurnosti informacija o kreditnoj kartici je važna za nas.
Mi smo stavili sigurnosne mere u cilju zaštite, gubitka, zloupotrebe ili izmena svih informacija pod našom kontrolom.
Sve porudžbine se obrađuju preko sigurnog servera (SSL) i detalji kreditne kartice nikada neće biti poslati e-poštom.
Naši pružaoci platnih usluga (PayPal, Skrill, 2Checkout) šifriraju sve informacije transakcije, i čuvaju na svom serveru kao buduću meru zaštite.
Naši pružaoci platnih usluga koriste state-of-the-art firewall i drugu sigurnosnu tehnologiju za sprečavanje pristupa serveru od strane neovlašćenih osoba.
ESTLAB SR, nema pristup informacijama vaše kreditne/platne kartice.

KOJE INFORMACIJE ESTLAB SR PRIKUPLJA I U KOJE SVRHE SE KORISTE:

Koje informacije prikupljamo?

Mi prikupljamo lične podatke kao što su vaši kontakt podaci (ime, prezime, e-mail adresa), naplata / informacije za isporuku (broj transakcije, adresa za dostavu). Prilikom dostavljanja ličnih informacija preko online formulara, mi ćemo označiti polja koja su potrebna kako bi ispunili vaš zahtev uspešno. Osim toga, naš Web server automatski prikuplja click-stream informacije kao što su adresa (ili "URL") Web stranice sa koje ste došli na naš sajt ili ranije posete našim stranicama, ili česte stranice koje posećujete na našem sajtu, koji pretraživač koristite  za pregled naših stranicama i ključne reči za pretragu koje su vas dovele do našeg sajta.

Kada Prikupljamo podatke?

Da bi ste ostvarili kupovinu, možemo pitati da nam pružite određene informacije o vama. Na primer, možemo tražiti lične podatke kada otvarate nalog ili kupujete proizvod. Osim toga, kada se koriste naše Web stranice, naši serveri mogu prikupljati click-stream informacije kao što je opisano gore. ESTLAB SR može dobiti informacije ili liste iz drugih kompanija.

Kako se koriste informacije?

Mi koristimo informacije koje nam pružate kako bi se ispunili zahtevi za kupovinu proizvoda, potpuno korišćenje sajta, da vam ponudimo nove proizvode, obavestimo vas o promocijama i popustima, da merimo i poboljšamo funkcionalnost naših web stranica ili naše marketing kampanje, da što više približimo našu online ponudu vašim željama, i u druge poslovne svrhe.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.
  • Ne isključujemo mogućnost greške u opisu proizvoda.