O Nama

31 GODINA U INDUSTRIJI ZA PRERADU PLASTIKE


Od 1988. godine, ESTLAB SR je počeo kao mala porodična firma koja se uglavnom bavila održavanjem mašina i opreme koja se koristi u industriji za preradu plastike. Kako se razvijala industrija za preradu plastike, tako je i naša firma počela da raste.Od 2012. godine, naša strast je posvećena stvaranju brenda ESTTHERM™, koji se koristi kao naziv u proizvodnji toplokanalnih kontrolera, toplih dizni i grejača za tople dizne koji imaju primenu na alatima za izradu predmeta od brizgane plastike.

Cilj naše firme je da ponudimo kupcima proizvod proverenog kvaliteta po pristupačnim cenama, kao i efikasnu uslugu i stručnu podršku.

Kroz stalno poboljšanje i rast proizvodnje, ponosni smo što možemo da kažemo da smo vodeća kompanija za proizvodnju toplokanalnih uređaja u regionu i nastojimo da proširimo svoje poslovanje i na druga tržišta.

Da sve ovo ostavimo po strani jer o našoj firmi i proizvodima najbolje će posvedočiti naše brojne zadovoljne refernce širom sveta.

Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte, u bilo koje veme, nama će biti više nego drago da vam izađemo u susret na bilo koji način.