Одговор ЕСТЛАБ-а на пандемију ЦОВИД-19.

Због пандемије вируса ЦОВИД-19, наша највећа брига у овом тренутку је сигурност, здравље и добробит наших запослених и наших партнера и сарадника. Помно пратимо смернице и мере које су издале Влада Србије и Министарство здравља, Светска здравствена организација као и друге значајне организације. Стога смо оформили посебну радну групу која пажљиво посматра ситуацију 24 сата дневно и реагује на време.

Откад се вирус појавио у Кини, ЕСТЛАБ је предузео мере предострожности за своје запослене у продајним, производним линијама и у нашем седишту пре него што је вирус први пут регистрован у Србији. Наши запослени су подељени у две недељне смене, поштујући социјалну дистанцу и посебно водећи рачуна о највишим хигијенским и санитарним стандардима.

Наш задатак је да брзо одговоримо на све информације и савете српских власти, а ми ћемо вас редовно обавештавати ако се догоди било каква промена у нашем послу.

Захваљујући мерама предострожности које смо предузели наша производња функционира без икаквих проблема и са задовољством можемо рећи да су сви наши запослени схватили озбиљност читаве ситуације и захваљујући њима послујемо као и сваки други дан.

На нама је да се понашамо одговорно, будемо мирни и следимо смернице и савете владе и локалних здравствених власти.

Желимо вам све најбоље у овој тешкој ситуацији и останите здрави!

O Nama

31 GODINA U INDUSTRIJI ZA PRERADU PLASTIKE


Od 1988. godine, ESTLAB SR je počeo kao mala porodična firma koja se uglavnom bavila održavanjem mašina i opreme koja se koristi u industriji za preradu plastike. Kako se razvijala industrija za preradu plastike, tako je i naša firma počela da raste.Od 2012. godine, naša strast je posvećena stvaranju brenda ESTTHERM™, koji se koristi kao naziv u proizvodnji toplokanalnih kontrolera, toplih dizni i grejača za tople dizne koji imaju primenu na alatima za izradu predmeta od brizgane plastike.

Cilj naše firme je da ponudimo kupcima proizvod proverenog kvaliteta po pristupačnim cenama, kao i efikasnu uslugu i stručnu podršku.

Kroz stalno poboljšanje i rast proizvodnje, ponosni smo što možemo da kažemo da smo vodeća kompanija za proizvodnju toplokanalnih uređaja u regionu i nastojimo da proširimo svoje poslovanje i na druga tržišta.

Da sve ovo ostavimo po strani jer o našoj firmi i proizvodima najbolje će posvedočiti naše brojne zadovoljne refernce širom sveta.

Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte, u bilo koje veme, nama će biti više nego drago da vam izađemo u susret na bilo koji način.