Načini Plaćanja

Proizvode koje želite da kupite na shop.estlab.rs možete platiti na sledeće načine: 


PayPal (Nije dostupno za kupce u Republici Srbiji)

Platnim Karticama (Nije dostupno za kupce u Republici Srbiji)

Virmanski

Pouzećem (Dostupno samo kupce u Republici Srbiji)


VIRMANSKI/BANK TRANSFER

Plaćanje E-Banking-om ili direktno u vašoj poslovnij banci podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite e-banking-om preko svog računara ili na šalteru banke. E-banking je opcija plaćanja koju vam omogućava vaša poslovna banka. Za više informacija konsultujte svoju banku kod koje posedujete tekući račun. Neophodne podatke za plaćanje e-bankingom dobijate neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku ili se preuzimaju lično. 

*E-Banking ili plaćanje nalogom za prenos je obezbeđeno za Pravna Lica (Firme).


POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku. Pored svakog proizvoda koji je moguće platiti pouzećem je to nedvosmisleno navedeno. 

*Plaćanje pouzećem je obezbeđeno samo za kupce sa teritorije Republike Srbije.


PLATNIM KARTICAMA

Ukoliko prilikom naručivanja za način plaćanja izaberete plaćanje Platnim karticama, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt PayPal. PayPal vrši procesuiranje kartica na Internetu. U slučaju da vas PayPal iz bilo kog razloga odbije, email-om ćete biti obavešteni da sredstva nisu skinuta sa vašeg računa i da plaćanje nije uspelo. Prihvatamo Visa, MasterCard, Maestro, American Express i Diners platne kartice. Podaci sa platne kartice od vašeg računara do sajta banke se prenose u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje PayPal  i podaci o platnoj kartici niti u jednom trenutku nisu dostupni portalu Estlab Internet Prodavnica.

Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavlja standard za plaćanje preko Interneta širom sveta.

Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

Trenutni status svoje narudžbenice u svakom trenutku možete pratiti na stranici "Istorija Porudžbina".