Одговор ЕСТЛАБ-а на пандемију ЦОВИД-19.

Због пандемије вируса ЦОВИД-19, наша највећа брига у овом тренутку је сигурност, здравље и добробит наших запослених и наших партнера и сарадника. Помно пратимо смернице и мере које су издале Влада Србије и Министарство здравља, Светска здравствена организација као и друге значајне организације. Стога смо оформили посебну радну групу која пажљиво посматра ситуацију 24 сата дневно и реагује на време.

Откад се вирус појавио у Кини, ЕСТЛАБ је предузео мере предострожности за своје запослене у продајним, производним линијама и у нашем седишту пре него што је вирус први пут регистрован у Србији. Наши запослени су подељени у две недељне смене, поштујући социјалну дистанцу и посебно водећи рачуна о највишим хигијенским и санитарним стандардима.

Наш задатак је да брзо одговоримо на све информације и савете српских власти, а ми ћемо вас редовно обавештавати ако се догоди било каква промена у нашем послу.

Захваљујући мерама предострожности које смо предузели наша производња функционира без икаквих проблема и са задовољством можемо рећи да су сви наши запослени схватили озбиљност читаве ситуације и захваљујући њима послујемо као и сваки други дан.

На нама је да се понашамо одговорно, будемо мирни и следимо смернице и савете владе и локалних здравствених власти.

Желимо вам све најбоље у овој тешкој ситуацији и останите здрави!

Spiralni Grejači Ø15

Spiralni Grejači Ø15

ESTTHERM™ Spiralni grejači toplih dizni za brizganje plastike sa ili bez ugrađenog termopara FeCuNi tip J, unutrašnjeg prečnika Ø15, različite dužine i debljine namotaja.

Prikaži:
Sortiranje:

Spiralni Grejač 15X40

Unutrašnji prečnik: Ø15mm Dužina: 40mm Priključni napon: AC 230V~ Snag..

75,00€

Spiralni Grejač 15X80TF

Unutrašnji prečnik: Ø15mm Dužina: 80mm Priključni napon: AC 230V~ Snag..

85,00€

Spiralni Grejač 15X100TF

Unutrašnji prečnik: Ø15mm Dužina: 100mm Priključni napon: AC 230V~ Sna..

85,00€

Spiralni Grejač 15X180TF

Unutrašnji prečnik: Ø15mm Dužina: 180mm Priključni napon: AC 230V~ Sna..

85,00€